Verbouw
it West 2 9284 KE Augustinusga 0512-351770
Sjoerd Stienstra
4 5 6 7 8 9 0
0512-351770

verbouw

Veel bedrijven zeggen het, maar wij van bouwbedrijf Stienstra doen het! Wanneer uw woning of werkomgeving niet voldoet aan uw wensen kan dit irritaties veroorzaken. Dit kan allerlei oorzaken hebben. Voorbeelden hiervan zijn: te weinig werkruimte, weinig lichtinval, een te steile trap, te weing werkruimte. Hierbij kan een aanbouw of verbouwing een goede oplossing zijn. Bouwbedrijf Stienstra is daarbij uw ideale partner!
Foto’s van de verbouw / herbouw van een oude friese boerderij in Augustinusga dat op traditionele wijze word uitgevoerd met ambachtelijk handwerk. Wij begeleiden deze bouwprojecten van ontwerp tot de oplevering. Of het nu gaat om restauratie, metsel- en voegwerk, gevelrenovatie, verbouw, duurzaam bouwen, renovatie, onderhoud of nieuwbouw, wij staan garant voor kwaliteit.
Lemstra Lemstra
Bouwbedrijf Stienstra It West 2 9284 KE Augustinusga
Bouwbedrijf Stienstra Augustinusga

verbouw

Veel bedrijven zeggen het, maar wij als bouwbedrijf Stienstra doen het! Wanneer uw woning of werkomgeving niet voldoet aan uw wensen kan dit irritaties veroorzaken. Dit kan allerlei oorzaken hebben. Voorbeelden hiervan zijn: te weinig werkruimte, weinig lichtinval, een te steile trap, te weing werkruimte. Hierbij kan een aanbouw of verbouwing een goede oplossing zijn. Bouwbedrijf Stienstra is daarbij uw ideale partner!
Foto’s van de verbouw / herbouw van een oude Friese boerderij in Augustinusga dat op traditionele wijze word uitgevoerd met ambachtelijk handwerk. Wij begeleiden deze bouwprojecten van ontwerp tot de oplevering. Of het nu gaat om restauratie, metsel- en voegwerk, gevelrenovatie, verbouw, duurzaam bouwen, renovatie, onderhoud of nieuwbouw, wij staan garant voor kwaliteit.
0512-351770